We zijn weer geopend!

1 mei 2020

Wilt u graag een afspraak maken dan kunt u op werkdagen telefonisch contact opnemen van 08.00 – 17.00 uur. Of stuur een mail naar info@fysiobeetsterzwaag.nl

Hygiëne protocol covid19

1. Volg de algemene richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het minimaliseren van de verspreiding van de infectie .Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°). Dit geldt ook voor uw huis genoten.

2. Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand, ook in de wachtruimte. Kom alleen op uw afspraak .

3. Aankomst op onze locaties vindt niet eerder plaats dan de afgesproken starttijd en cliënten dienen na afloop direct te vertrekken bij onze locaties.

4. Bij binnenkomst in de Praktijk bent u verplicht uw handen te ontsmetten, op alle locaties staan op strategische posities desinfecterende gel.

5. Na het ontsmetten van uw handen is het gebruik van uw telefoon in het gebouw niet meer toegestaan.

6. Cliënten zijn verplicht een eigen schone grote handdoek mee te nemen.

7. Neem alle meegebrachte zaken (flesjes, etc.) weer mee naar huis.

8. Beperk de tijd in de oefenzaal en doe alleen de noodzakelijke oefeningen. Voorkom onnodig lange aanwezigheid. Doe de warming-up efficiënt. Kom desnoods op de fiets of wandelend naar de praktijk.

9. Gebrujk van kleedkamers is niet toegestaan. Kom eventueel in sportkleding naar de Praktijk.

10. De toiletvoorzieningen zijn beperkt open. Wij raden u aan voor uw bezoek aan ons thuis naar het toilet te gaan. Maakt u toch gebruik van onze toiletvoorzieningen dan bent u verplicht het toilet te reinigen met door ons beschikbaar gestelde schoonmaak middelen.

Natuurlijk! Fysiotherapie Beetsterzwaag.

Afspraak maken? Bel gerust

0512 - 382 383 Maak afspraak

Beweegstudio

Fysiotherapie Beetsterzwaag beschikt naast de fysiotherpie praktijk ook over een Beweegstudio. In deze Beweegstudio wordt een gevarieerd programma voor beweging aangeboden.

Onze programma's:

Algemene Fysiotherapie

Op Gewicht

Obesitas of adipositas zijn duurdere woorden voor overgewicht. Een probleem waar ongeveer de helft van de bevolking mee te maken heeft. Obesitas wordt gedefinieerd als een chronische ziekte, waarbij een zodanig overmatige vetstapeling in het lichaam bestaat dat dit aanleiding geeft tot gezondheidsrisico's. Naast het feit dat veel mensen zich minder gelukkig voelen doordat ze overgewicht hebben, kan het ook fysieke problemen veroorzaken. Overgewicht gaat vaak gepaard met een hoge bloeddruk en een te hoog cholesterolgehalte. De kans op het ontstaan van pijnlijke gewrichten als rug, heupen, knieën, het ontstaan van diabetes type 2 en hart- en vaataandoeningen is sterk verhoogd.

Hoe kunnen wij u helpen?

U ziet dat het veelal afhangt van uw eigen inzet of u gewicht verliest ja of nee. Vaak blijkt het moeilijk om de eerste stap in de goede richting te zetten. Daarom hebben wij een speciaal beweegprogramma voor mensen met overgewicht, om u goed op weg te helpen.

Tijdens de lessen raakt u vertrouwd met bewegen en leert u hoe u op een gezonde manier in beweging kunt komen en blijven. Daarnaast krijgt u tips over gezonde voeding etc.Aan het einde voelt u zich fitter, leeft u gezonder en is gezond bewegen echt een onderdeel van uw leven geworden!

Voordat u begint met het beweegprogramma, krijgt u een intakegesprek. Na het gesprek nemen we een fitheidtest bij u af. Met de uitslag van deze test kunnen wij voor u een trainingsprogramma maken, nauwkeurig afgestemd op uw conditie.

U krijgt een stappenteller mee, waarmee u kunt zien hoeveel u in beweging bent geweest.

U begint met een periode van zes weken waarin u met een vaste groep deelnemers één of twee keer per week traint onder begeleiding van een fysiotherapeut. Daarna kunt u in overleg met de fysiotherapeut beslissen hoe u verder gaat.

Door gedurende een langere periode onder begeleiding sportief te bewegen, zal gezond bewegen een vast onderdeel van uw leven worden.

Afspraak maken

Wij staan garant voor:

© 2020 Fysiotherapie Beetsterzwaag

Website door: Proniek