Update: Maatregelen omtrent CoronavirusFysiotherapie Beetsterzwaag is vanwege de nieuwe maatregelen van het RIVM tot tenminste 6 april gesloten.

Mocht u in de tussentijd onze zorg op afstand nodig hebben, vragen hebben omtrent onze zorgverlening of op andere wijze behoefte hebben om contact te leggen, dan kunt u ons uiteraard gewoon bereiken.

Namens het hele team van Fysio Beetsterzwaag

0512 - 382 383

Bij Fysio Beetsterzwaag zijn we ons bewust van de ernst en impact van het Coronavirus. We hebben hiervoor een protocol opgesteld voor al onze vestigingen, met daarin beschreven welke voorzorgsmaatregelen wij de aankomende tijd nemen. Punten als hygiëne, veilige werkplek en klantcontact hebben we hierin meegenomen. Voor onze uitvoer omtrent een Preventief Medisch Onderzoek en Health Check hebben we onze therapeuten strikte regels gegeven en schrappen we een aantal testonderdelen uit voorzorg. Mocht u vragen hebben met betrekking tot deze maatregelen dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Natuurlijk! Fysiotherapie Beetsterzwaag.

Afspraak maken? Bel gerust

0512 - 382 383 Maak afspraak

Beweegstudio

Fysiotherapie Beetsterzwaag beschikt naast de fysiotherpie praktijk ook over een Beweegstudio. In deze Beweegstudio wordt een gevarieerd programma voor beweging aangeboden.

Onze programma's:

Algemene Fysiotherapie

Op Gewicht

Obesitas of adipositas zijn duurdere woorden voor overgewicht. Een probleem waar ongeveer de helft van de bevolking mee te maken heeft. Obesitas wordt gedefinieerd als een chronische ziekte, waarbij een zodanig overmatige vetstapeling in het lichaam bestaat dat dit aanleiding geeft tot gezondheidsrisico's. Naast het feit dat veel mensen zich minder gelukkig voelen doordat ze overgewicht hebben, kan het ook fysieke problemen veroorzaken. Overgewicht gaat vaak gepaard met een hoge bloeddruk en een te hoog cholesterolgehalte. De kans op het ontstaan van pijnlijke gewrichten als rug, heupen, knieën, het ontstaan van diabetes type 2 en hart- en vaataandoeningen is sterk verhoogd.

Hoe kunnen wij u helpen?

U ziet dat het veelal afhangt van uw eigen inzet of u gewicht verliest ja of nee. Vaak blijkt het moeilijk om de eerste stap in de goede richting te zetten. Daarom hebben wij een speciaal beweegprogramma voor mensen met overgewicht, om u goed op weg te helpen.

Tijdens de lessen raakt u vertrouwd met bewegen en leert u hoe u op een gezonde manier in beweging kunt komen en blijven. Daarnaast krijgt u tips over gezonde voeding etc.Aan het einde voelt u zich fitter, leeft u gezonder en is gezond bewegen echt een onderdeel van uw leven geworden!

Voordat u begint met het beweegprogramma, krijgt u een intakegesprek. Na het gesprek nemen we een fitheidtest bij u af. Met de uitslag van deze test kunnen wij voor u een trainingsprogramma maken, nauwkeurig afgestemd op uw conditie.

U krijgt een stappenteller mee, waarmee u kunt zien hoeveel u in beweging bent geweest.

U begint met een periode van zes weken waarin u met een vaste groep deelnemers één of twee keer per week traint onder begeleiding van een fysiotherapeut. Daarna kunt u in overleg met de fysiotherapeut beslissen hoe u verder gaat.

Door gedurende een langere periode onder begeleiding sportief te bewegen, zal gezond bewegen een vast onderdeel van uw leven worden.

Afspraak maken

Wij staan garant voor:

© 2020 Fysiotherapie Beetsterzwaag

Website door: Proniek