Update: Maatregelen omtrent CoronavirusFysiotherapie Beetsterzwaag is vanwege de nieuwe maatregelen van het RIVM tot tenminste 6 april gesloten.

Mocht u in de tussentijd onze zorg op afstand nodig hebben, vragen hebben omtrent onze zorgverlening of op andere wijze behoefte hebben om contact te leggen, dan kunt u ons uiteraard gewoon bereiken.

Namens het hele team van Fysio Beetsterzwaag

0512 - 382 383

Bij Fysio Beetsterzwaag zijn we ons bewust van de ernst en impact van het Coronavirus. We hebben hiervoor een protocol opgesteld voor al onze vestigingen, met daarin beschreven welke voorzorgsmaatregelen wij de aankomende tijd nemen. Punten als hygiëne, veilige werkplek en klantcontact hebben we hierin meegenomen. Voor onze uitvoer omtrent een Preventief Medisch Onderzoek en Health Check hebben we onze therapeuten strikte regels gegeven en schrappen we een aantal testonderdelen uit voorzorg. Mocht u vragen hebben met betrekking tot deze maatregelen dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Natuurlijk! Fysiotherapie Beetsterzwaag.

Afspraak maken? Bel gerust

0512 - 382 383 Maak afspraak

Beweegstudio

Fysiotherapie Beetsterzwaag beschikt naast de fysiotherpie praktijk ook over een Beweegstudio. In deze Beweegstudio wordt een gevarieerd programma voor beweging aangeboden.

Onze programma's:

Algemene Fysiotherapie

Valpreventie

Vallen is voor velen waarschijnlijk niet iets om dagelijks bij stil te staan. Naarmate u ouder wordt, verandert uw lichamelijke conditie. Bewegingen en reacties worden trager. U herkent risico’s minder snel en u reageert er ook trager op. Dit maakt dat u een hoger risico heeft om te vallen of te struikelen. Vallen bij ouderen is een ernstig probleem. Een valpartij kan een hoop narigheid veroorzaken. Vallen kan je zelfvertrouwen aantasten en het kan leiden tot verlies van zelfstandigheid van de dagelijkse bezigheden. Sommige ouderen gaan daarom minder het huis uit en raken sociaal geïsoleerd. Ongeveer één op de drie thuiswonende ouderen valt minstens één keer per jaar. Dit kan ernstige gevolgen hebben. Sommige worden zelfs opgenomen in een zorgcentrum of ziekenhuis.

Terecht dat veel ouderen angst hebben om te vallen. Gelukkig kunt u er zelf veel aan doen om de kans om te vallen een stuk kleiner te maken. Het is mogelijk om bij Beweegstudio Beetsterzwaag een cursus valpreventie te volgen.

Cursusinformatie:

Het programma bestaat uit:

  • een intake, waarbij de therapeut uw risicofactoren in kaart brengt;
  • wekelijks lessen in groepsverband van een uur, met een wisselend oefenprogramma

Doel: Meer bewegen, minder vallen, verbeterde kracht in de benen en romp.

Door het oefenprogramma wordt de lichaamsbalans, de bewegelijkheid, het uithoudingsvermogen en de spierkracht van het lichaam geoefend. Voor informatie kunt u contact opnemen met de praktijkassistente Joke Smids. Zij kan u ook informeren over, indien mogelijk, vergoedingen door uw zorgverzekeraar.

Afspraak maken

Wij staan garant voor:

© 2020 Fysiotherapie Beetsterzwaag

Website door: Proniek