We zijn weer geopend!

1 mei 2020

Wilt u graag een afspraak maken dan kunt u op werkdagen telefonisch contact opnemen van 08.00 – 17.00 uur. Of stuur een mail naar info@fysiobeetsterzwaag.nl

Hygiëne protocol covid19

1. Volg de algemene richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het minimaliseren van de verspreiding van de infectie .Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°). Dit geldt ook voor uw huis genoten.

2. Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand, ook in de wachtruimte. Kom alleen op uw afspraak .

3. Aankomst op onze locaties vindt niet eerder plaats dan de afgesproken starttijd en cliënten dienen na afloop direct te vertrekken bij onze locaties.

4. Bij binnenkomst in de Praktijk bent u verplicht uw handen te ontsmetten, op alle locaties staan op strategische posities desinfecterende gel.

5. Na het ontsmetten van uw handen is het gebruik van uw telefoon in het gebouw niet meer toegestaan.

6. Cliënten zijn verplicht een eigen schone grote handdoek mee te nemen.

7. Neem alle meegebrachte zaken (flesjes, etc.) weer mee naar huis.

8. Beperk de tijd in de oefenzaal en doe alleen de noodzakelijke oefeningen. Voorkom onnodig lange aanwezigheid. Doe de warming-up efficiënt. Kom desnoods op de fiets of wandelend naar de praktijk.

9. Gebrujk van kleedkamers is niet toegestaan. Kom eventueel in sportkleding naar de Praktijk.

10. De toiletvoorzieningen zijn beperkt open. Wij raden u aan voor uw bezoek aan ons thuis naar het toilet te gaan. Maakt u toch gebruik van onze toiletvoorzieningen dan bent u verplicht het toilet te reinigen met door ons beschikbaar gestelde schoonmaak middelen.

Natuurlijk! Fysiotherapie Beetsterzwaag.

Afspraak maken? Bel gerust

0512 - 382 383 Maak afspraak

Beweegstudio

Fysiotherapie Beetsterzwaag beschikt naast de fysiotherpie praktijk ook over een Beweegstudio. In deze Beweegstudio wordt een gevarieerd programma voor beweging aangeboden.

Onze programma's:

Algemene Fysiotherapie

Valpreventie

Vallen is voor velen waarschijnlijk niet iets om dagelijks bij stil te staan. Naarmate u ouder wordt, verandert uw lichamelijke conditie. Bewegingen en reacties worden trager. U herkent risico’s minder snel en u reageert er ook trager op. Dit maakt dat u een hoger risico heeft om te vallen of te struikelen. Vallen bij ouderen is een ernstig probleem. Een valpartij kan een hoop narigheid veroorzaken. Vallen kan je zelfvertrouwen aantasten en het kan leiden tot verlies van zelfstandigheid van de dagelijkse bezigheden. Sommige ouderen gaan daarom minder het huis uit en raken sociaal geïsoleerd. Ongeveer één op de drie thuiswonende ouderen valt minstens één keer per jaar. Dit kan ernstige gevolgen hebben. Sommige worden zelfs opgenomen in een zorgcentrum of ziekenhuis.

Terecht dat veel ouderen angst hebben om te vallen. Gelukkig kunt u er zelf veel aan doen om de kans om te vallen een stuk kleiner te maken. Het is mogelijk om bij Beweegstudio Beetsterzwaag een cursus valpreventie te volgen.

Cursusinformatie:

Het programma bestaat uit:

  • een intake, waarbij de therapeut uw risicofactoren in kaart brengt;
  • wekelijks lessen in groepsverband van een uur, met een wisselend oefenprogramma

Doel: Meer bewegen, minder vallen, verbeterde kracht in de benen en romp.

Door het oefenprogramma wordt de lichaamsbalans, de bewegelijkheid, het uithoudingsvermogen en de spierkracht van het lichaam geoefend. Voor informatie kunt u contact opnemen met de praktijkassistente Joke Smids. Zij kan u ook informeren over, indien mogelijk, vergoedingen door uw zorgverzekeraar.

Afspraak maken

Wij staan garant voor:

© 2020 Fysiotherapie Beetsterzwaag

Website door: Proniek