We zijn weer geopend!

1 mei 2020

Wilt u graag een afspraak maken dan kunt u op werkdagen telefonisch contact opnemen van 08.00 – 17.00 uur. Of stuur een mail naar info@fysiobeetsterzwaag.nl

Hygiëne protocol covid19

1. Volg de algemene richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het minimaliseren van de verspreiding van de infectie .Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°). Dit geldt ook voor uw huis genoten.

2. Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand, ook in de wachtruimte. Kom alleen op uw afspraak .

3. Aankomst op onze locaties vindt niet eerder plaats dan de afgesproken starttijd en cliënten dienen na afloop direct te vertrekken bij onze locaties.

4. Bij binnenkomst in de Praktijk bent u verplicht uw handen te ontsmetten, op alle locaties staan op strategische posities desinfecterende gel.

5. Na het ontsmetten van uw handen is het gebruik van uw telefoon in het gebouw niet meer toegestaan.

6. Cliënten zijn verplicht een eigen schone grote handdoek mee te nemen.

7. Neem alle meegebrachte zaken (flesjes, etc.) weer mee naar huis.

8. Beperk de tijd in de oefenzaal en doe alleen de noodzakelijke oefeningen. Voorkom onnodig lange aanwezigheid. Doe de warming-up efficiënt. Kom desnoods op de fiets of wandelend naar de praktijk.

9. Gebrujk van kleedkamers is niet toegestaan. Kom eventueel in sportkleding naar de Praktijk.

10. De toiletvoorzieningen zijn beperkt open. Wij raden u aan voor uw bezoek aan ons thuis naar het toilet te gaan. Maakt u toch gebruik van onze toiletvoorzieningen dan bent u verplicht het toilet te reinigen met door ons beschikbaar gestelde schoonmaak middelen.

Natuurlijk! Fysiotherapie Beetsterzwaag.

Afspraak maken? Bel gerust

0512 - 382 383 Maak afspraak

Beweegstudio

Fysiotherapie Beetsterzwaag beschikt naast de fysiotherpie praktijk ook over een Beweegstudio. In deze Beweegstudio wordt een gevarieerd programma voor beweging aangeboden.

Onze programma's:

Algemene Fysiotherapie

Zwangerfit

De cursus ZwangerFit® is een eigentijdse cursus voor vrouwen die zwanger of net bevallen zijn. Tijdens de lessen geeft een speciaal opgeleide fysiotherapeut training zodat de conditie behouden blijft waardoor klachten en fysieke ongemakken kunnen worden voorkomen.Zowel de zwangere als de pas bevallen vrouw kan deelnemen aan de cursus. Vanaf de 16de week van de zwangerschap tot aan de bevalling kan iedere vrouw meedoen aan de cursus. Voordeel hiervan is dat de fitheid, conditie en spierkracht op niveau blijft. Bovendien wordt er al vroeg in de zwangerschapsperiode preventief getraind met speciale aandacht voor rug-, buik- en bekkenbodemspieren. Ook na de bevalling ben je weer welkom om te trainen.

Voordat je kan deelnemen vindt er eerst een intake plaats en een proefles volgen is mogelijk.

De cursus bestaat uit 1 keer in de week een actieve les ondersteund met muziek. De les duurt een uur en er wordt afwisselend gebruik gemaakt van aerobics, fitnessapparatuur, ballen etc. De aandacht tijdens deze lessen ligt vooral op conditie, spierversterking, coördinatie en stabilisatie. De actieve lessen worden aangevuld met 1 keer in de maand een theorieles. Tijdens deze coaching komen alle onderwerpen aan bod die betrekking hebben op de zwangerschap, baring en de periode na de bevalling. Om te voorkomen dat je indut tijdens de theorielessen wordt de nieuwe kennis meteen in de praktijk gebracht. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de praktijk.

De ZwangerFit®docente is: Femke Huitema- Zijlstra

Sommige verzekeraars vergoeden ZwangerFit® Dit kunt u het beste bij uw eigen verzekeraar navragen.

Afspraak maken

Wij staan garant voor:

© 2020 Fysiotherapie Beetsterzwaag

Website door: Proniek