Natuurlijk! Fysiotherapie Beetsterzwaag.

Afspraak maken? Bel gerust

0512 - 382 383 Maak afspraak

Sportgroepen

Fysiotherapie Beetsterzwaag beschikt naast de fysiotherpie praktijk ook over een aantal sportgroepen. In deze sportgroepen wordt een gevarieerd programma voor beweging aangeboden.

Onze sportgroepen:

Op adem komen

Op Adem Komen

Klachten beperken en leren omgaan met COPD.

Als u zich inspant en dat leidt tot benauwdheid en hoestbuien, is het begrijpelijk dat u lichamelijke activiteiten liever mijdt. Maar als u chronische bronchitis of longemfyseem heeft, kortweg COPD, is het extra belangrijk dat uw conditie niet in een neerwaartse spiraal terechtkomt. Als u minder beweegt, zullen klachten juist eerder optreden en uw mogelijkheden steeds verder afnemen. Dat is jammer, want uw fysiotherapeut kan u leren hoe u door beweging uw klachten zoveel mogelijk beperkt.

Beweegprogramma

De fysiotherapeut zal beginnen met een eerste gesprek en het afnemen van een aantal testen. Hierdoor kan de fysiotherapeut u een programma op maat aanbieden. De testen laten zien wat uw huidige conditie is en welke bewegingen u kunt maken. Na afloop van het programma zal de fysiotherapeut u opnieuw testen en de resultaten en de voortgang met u bespreken. Het trainingsprogramma vindt plaats in groepsverband zodat u elkaar kunt steunen en stimuleren en ervaringen kunt uitwisselen. U ontvangt na aanmelding informatie en een korte vragenlijst. De ingevulde vragenlijst wordt tijdens het intake gesprek besproken. Daarna worden de testonderdelen doorlopen. De testonderdelen zijn: een beweegervaringstest, een fitheidstest en een gezondheidstest.

Op basis van uw medische gegevens en de informatie uit de testen kan de fysiotherapeut u adviseren deel te nemen aan het programma.

Afspraak maken

Wij staan garant voor:

© 2022 Fysiotherapie Beetsterzwaag

Website door: Proniek