Update: Maatregelen omtrent CoronavirusFysiotherapie Beetsterzwaag is vanwege de nieuwe maatregelen van het RIVM tot tenminste 6 april gesloten.

Mocht u in de tussentijd onze zorg op afstand nodig hebben, vragen hebben omtrent onze zorgverlening of op andere wijze behoefte hebben om contact te leggen, dan kunt u ons uiteraard gewoon bereiken.

Namens het hele team van Fysio Beetsterzwaag

0512 - 382 383

Bij Fysio Beetsterzwaag zijn we ons bewust van de ernst en impact van het Coronavirus. We hebben hiervoor een protocol opgesteld voor al onze vestigingen, met daarin beschreven welke voorzorgsmaatregelen wij de aankomende tijd nemen. Punten als hygiëne, veilige werkplek en klantcontact hebben we hierin meegenomen. Voor onze uitvoer omtrent een Preventief Medisch Onderzoek en Health Check hebben we onze therapeuten strikte regels gegeven en schrappen we een aantal testonderdelen uit voorzorg. Mocht u vragen hebben met betrekking tot deze maatregelen dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Natuurlijk! Fysiotherapie Beetsterzwaag.

Afspraak maken? Bel gerust

0512 - 382 383 Maak afspraak

Over ons

Fysiotherapie Beetsterzwaag is een praktijk waar een zeer breed scala aan problemen van het bewegingsapparaat worden behandeld. Wij leveren preventieve en curatieve zorg, maatwerk is hierbij het speerpunt. Centraal staat onze persoonlijke begeleiding, wij verwachten hierbij een actieve rol van de patiënt.

Wij willen door kennis, samenwerking en doelgerichte behandelmethoden werken aan een onderscheidende kwaliteit van zorgverlening.

Meer informatie:

anneke

Anneke Bloemhoff

"Mijn naam is Anneke Bloemhoff. Ik ben in 1981 afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie in Leeuwarden en werk sinds 2002 met veel plezier in Beetsterzwaag als algemeen fysiotherapeut.

Ik behandel gemiddeld wat oudere patiënten zowel op de praktijk als aan huis. Verder geef ik ook hydrotherapie.

Ik heb altijd veel belangstelling gehad voor de psychische kant van klachten en heb daarom dit jaar een cursus hyperventilatie en een cursus Ademhaling-Bewustwording-Ontspanning gedaan om mensen met angst- en stressgerelateerde klachten beter te kunnen helpen. Dit kan individueel maar later misschien ook in kleine groepen."

Afspraak maken
femke

Femke Huitema-Zijlstra

"In 2002 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de hogeschool van Utrecht. Tevens vanaf 2002 werkzaam bij Fysiotherapie Beetsterzwaag. In de afgelopen jaren bent u mij dan misschien al tegengekomen.

Mensen helpen om weer te revalideren of te herstellen van kwetsuren blijft voor mij ontzettend waardevol. Therapie geven met de mens centraal. Kijken naar het groter geheel. Wie ben je en wat heb je nodig om weer te functioneren op de manier die jijzelf voor ogen hebt. En hierin kritisch te kijken naar de mogelijkheden.

Na de opleiding voor zwangerFit docent ben ik begonnen met begeleiden en onderwijzen van zwangeren. De vrouw voor, tijdens en na de zwangerschap begeleiden waardoor de zwangerschap hopelijk op een mooie manier kan verlopen. Dit doe ik door sporten informatieavonden en behandeling voor en na de bevalling van de moeder in spe wanneer dit nodig is.

Waardevol, behulpzaam, plezier in bewegen, preventie en kennisvergrotend zijn mijns inziens kernwoorden voor de omschrijving van ons vak.

Misschien tot ziens bij Fysio beetsterzwaag."

Afspraak maken
joke

Joke Smids

Afspraak maken
marije

Marije Wiegersma

"Mijn naam is Marije Wiegersma. In juli 2017 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut in Groningen. Sinds mei 2018 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Beetsterzwaag. Een aantal van jullie zullen mij misschien wel langer kennen aangezien ik mijn stage destijds hier ook heb mogen lopen.

Met veel plezier werk ik bij Fysiotherapie Beetsterzwaag. In een veelzijdig team werken aan een veelzijdig vak met uitdagingen. Ieder mens is uniek. Het is een voorrecht om samen met je patiënt te werken aan herstel van lichamelijke klachten, zodat deze weer zo snel mogelijk kan deelnemen aan dagelijkse activiteiten.

Ik vind het erg belangrijk mezelf te blijven ontwikkelen. Zo ben ik sinds november 2018 ook Claudicationet therapeut en ben ik in september 2019 gestart met de Master Kinderfysiotherapie."

Afspraak maken
mattie

Mattie Jongsma

"Ik ben Mattie Jongsma, ik ben in 2009 afgestudeerd voor fysiotherapie in Enschede. Dat zelfde jaar ben ik ook hier in Beetsterzwaag komen werken.

Mijn affiniteit ligt voornamelijk bij sport gerelateerde klachten, ik wil graag dat mensen zo snel mogelijk weer herstellen. Verder geef ik pilateslessen, hydrotherapie ( lessen in warm water) en groepslessen fitness. Ook begeleid ik fysiotherapeuten in opleiding, om ons mooie vak in de vingers te krijgen.

Voor onder andere tapen van verschillende klachten kunt u bij mij terecht. Ook begeleid ik mensen met COPD om te trainen."

Afspraak maken
mirjam

Mirjam Nicolaï

"Mijn naam is Mirjam Nicolaï, vanaf maart 2019 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Beetsterzwaag. Ik heb mij gespecialiseerd in Dry Needling, en daarnaast als bewegingsdeskundige NAH (niet aangeboren hersenletsel) en Pre-diabetes.

Als fysiotherapeut gaat het mij om de persoonlijke fysieke en mentale begeleiding. Ik vind het belangrijk dat onze patiënten zich welkom en op hun gemak voelen en probeer daar ook aan bij te dragen. Daarnaast vind het een uitdaging om de oorzaak van de klacht te vinden en samen met de patiënt te werken aan een oplossing. Dit is ook wat het vak fysiotherapie zo leuk maakt.

Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik ook actief als Personal Trainer & Gewichtsconsulent. Sporten heeft altijd mijn interesse gehad, ik vind het leuk om sportief bezig te zijn met voornamelijk fitness, hardlopen en watersporten!

Wie weet tot snel bij Fysiotherpie Beetsterzwaag!

Afspraak maken
nynke

Nynke Jullens

"Mijn naam is Nynke Jullens en ik heb onlangs de studie Fysiotherapie afgerond aan de Hanzehogeschool in Groningen. De laatste maanden van mijn opleiding heb ik stage mogen lopen bij Fysiotherapie Beetsterzwaag. Dit is erg goed bevallen en heeft geleid tot een plek binnen dit leuke en kundige team. Sinds juli 2019 ben ik hier dan ook met veel enthousiasme werkzaam.

Als fysiotherapeut vind ik het erg belangrijk om de patiënt centraal te stellen en vanuit de hulpvraag van een patiënt behandeldoelen te bereiken. Door de diversiteit aan klachten en type mensen is geen behandeling hetzelfde. Ik vind het belangrijk om mensen op hun gemak te stellen en aan te sluiten bij persoonlijke doelen en verwachtingen.

In mijn vrije tijd ben ik graag te vinden in de sportschool of op de squashbaan. Door mijn interesse voor sport heb ik tevens veel plezier in het begeleiden van de diverse sportgroepen. De afwisseling van de verschillende werkwijzen, zowel in de behandelkamer als in de beweegstudio, maakt het werk voor mij zeer interessant en uitdagend.

Graag zie ik u bij Fysiotherapie Beetsterzwaag om u te helpen om zo effectief en snel mogelijk uw doelen te bereiken."

Afspraak maken
jeroen

Jeroen Schadron

Afspraak maken

Wij staan garant voor:

© 2020 Fysiotherapie Beetsterzwaag

Website door: Proniek