We zijn weer geopend!

1 mei 2020

Wilt u graag een afspraak maken dan kunt u op werkdagen telefonisch contact opnemen van 08.00 – 17.00 uur. Of stuur een mail naar info@fysiobeetsterzwaag.nl

Hygiëne protocol covid19

1. Volg de algemene richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het minimaliseren van de verspreiding van de infectie .Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°). Dit geldt ook voor uw huis genoten.

2. Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand, ook in de wachtruimte. Kom alleen op uw afspraak .

3. Aankomst op onze locaties vindt niet eerder plaats dan de afgesproken starttijd en cliënten dienen na afloop direct te vertrekken bij onze locaties.

4. Bij binnenkomst in de Praktijk bent u verplicht uw handen te ontsmetten, op alle locaties staan op strategische posities desinfecterende gel.

5. Na het ontsmetten van uw handen is het gebruik van uw telefoon in het gebouw niet meer toegestaan.

6. Cliënten zijn verplicht een eigen schone grote handdoek mee te nemen.

7. Neem alle meegebrachte zaken (flesjes, etc.) weer mee naar huis.

8. Beperk de tijd in de oefenzaal en doe alleen de noodzakelijke oefeningen. Voorkom onnodig lange aanwezigheid. Doe de warming-up efficiënt. Kom desnoods op de fiets of wandelend naar de praktijk.

9. Gebrujk van kleedkamers is niet toegestaan. Kom eventueel in sportkleding naar de Praktijk.

10. De toiletvoorzieningen zijn beperkt open. Wij raden u aan voor uw bezoek aan ons thuis naar het toilet te gaan. Maakt u toch gebruik van onze toiletvoorzieningen dan bent u verplicht het toilet te reinigen met door ons beschikbaar gestelde schoonmaak middelen.

Natuurlijk! Fysiotherapie Beetsterzwaag.

Afspraak maken? Bel gerust

0512 - 382 383 Maak afspraak

Over ons

Fysiotherapie Beetsterzwaag is een praktijk waar een zeer breed scala aan problemen van het bewegingsapparaat worden behandeld. Wij leveren preventieve en curatieve zorg, maatwerk is hierbij het speerpunt. Centraal staat onze persoonlijke begeleiding, wij verwachten hierbij een actieve rol van de patiënt.

Wij willen door kennis, samenwerking en doelgerichte behandelmethoden werken aan een onderscheidende kwaliteit van zorgverlening.

Meer informatie:

anneke

Anneke Bloemhoff

"Mijn naam is Anneke Bloemhoff. Ik ben in 1981 afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie in Leeuwarden en werk sinds 2002 met veel plezier in Beetsterzwaag als algemeen fysiotherapeut.

Ik behandel gemiddeld wat oudere patiënten zowel op de praktijk als aan huis. Verder geef ik ook hydrotherapie.

Ik heb altijd veel belangstelling gehad voor de psychische kant van klachten en heb daarom dit jaar een cursus hyperventilatie en een cursus Ademhaling-Bewustwording-Ontspanning gedaan om mensen met angst- en stressgerelateerde klachten beter te kunnen helpen. Dit kan individueel maar later misschien ook in kleine groepen."

Afspraak maken
femke

Femke Huitema-Zijlstra

"In 2002 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de hogeschool van Utrecht. Tevens vanaf 2002 werkzaam bij Fysiotherapie Beetsterzwaag. In de afgelopen jaren bent u mij dan misschien al tegengekomen.

Mensen helpen om weer te revalideren of te herstellen van kwetsuren blijft voor mij ontzettend waardevol. Therapie geven met de mens centraal. Kijken naar het groter geheel. Wie ben je en wat heb je nodig om weer te functioneren op de manier die jijzelf voor ogen hebt. En hierin kritisch te kijken naar de mogelijkheden.

Na de opleiding voor zwangerFit docent ben ik begonnen met begeleiden en onderwijzen van zwangeren. De vrouw voor, tijdens en na de zwangerschap begeleiden waardoor de zwangerschap hopelijk op een mooie manier kan verlopen. Dit doe ik door sporten informatieavonden en behandeling voor en na de bevalling van de moeder in spe wanneer dit nodig is.

Waardevol, behulpzaam, plezier in bewegen, preventie en kennisvergrotend zijn mijns inziens kernwoorden voor de omschrijving van ons vak.

Misschien tot ziens bij Fysio beetsterzwaag."

Afspraak maken
joke

Joke Smids

Vanaf 2011 ben ik werkzaam in deze praktijk, ik werk hier met veel plezier. Het contact met de mensen en samenwerken met mijn collega’s geeft mij veel voldoening.

Sinds 2019 is mijn functie veranderd in praktijkmanager. Ik ben verantwoordelijk voor het maken van de afspraken het versturen van de nota’s en het contact met de zorgverzekeraars. Voor alle vragen kunt u bij mij terecht.

Afspraak maken
marije

Marije Wiegersma

"Mijn naam is Marije Wiegersma. In juli 2017 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut in Groningen. Sinds mei 2018 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Beetsterzwaag. Een aantal van jullie zullen mij misschien wel langer kennen aangezien ik mijn stage destijds hier ook heb mogen lopen.

Met veel plezier werk ik bij Fysiotherapie Beetsterzwaag. In een veelzijdig team werken aan een veelzijdig vak met uitdagingen. Ieder mens is uniek. Het is een voorrecht om samen met je patiënt te werken aan herstel van lichamelijke klachten, zodat deze weer zo snel mogelijk kan deelnemen aan dagelijkse activiteiten.

Ik vind het erg belangrijk mezelf te blijven ontwikkelen. Zo ben ik sinds november 2018 ook Claudicationet therapeut en ben ik in september 2019 gestart met de Master Kinderfysiotherapie."

Afspraak maken
mattie

Mattie Jongsma

"Ik ben Mattie Jongsma, ik ben in 2009 afgestudeerd voor fysiotherapie in Enschede. Dat zelfde jaar ben ik ook hier in Beetsterzwaag komen werken.

Mijn affiniteit ligt voornamelijk bij sport gerelateerde klachten, ik wil graag dat mensen zo snel mogelijk weer herstellen. Verder geef ik pilateslessen, hydrotherapie ( lessen in warm water) en groepslessen fitness. Ook begeleid ik fysiotherapeuten in opleiding, om ons mooie vak in de vingers te krijgen.

Voor onder andere tapen van verschillende klachten kunt u bij mij terecht. Ook begeleid ik mensen met COPD om te trainen."

Afspraak maken
mirjam

Mirjam Nicolaï

"Mijn naam is Mirjam Nicolaï, vanaf maart 2019 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Beetsterzwaag. Ik heb mij gespecialiseerd in Dry Needling, en daarnaast als bewegingsdeskundige NAH (niet aangeboren hersenletsel) en Pre-diabetes.

Als fysiotherapeut gaat het mij om de persoonlijke fysieke en mentale begeleiding. Ik vind het belangrijk dat onze patiënten zich welkom en op hun gemak voelen en probeer daar ook aan bij te dragen. Daarnaast vind het een uitdaging om de oorzaak van de klacht te vinden en samen met de patiënt te werken aan een oplossing. Dit is ook wat het vak fysiotherapie zo leuk maakt.

Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik ook actief als Personal Trainer & Gewichtsconsulent. Sporten heeft altijd mijn interesse gehad, ik vind het leuk om sportief bezig te zijn met voornamelijk fitness, hardlopen en watersporten!

Wie weet tot snel bij Fysiotherpie Beetsterzwaag!

Afspraak maken
nynke

Nynke Jullens

"Mijn naam is Nynke Jullens en ik heb onlangs de studie Fysiotherapie afgerond aan de Hanzehogeschool in Groningen. De laatste maanden van mijn opleiding heb ik stage mogen lopen bij Fysiotherapie Beetsterzwaag. Dit is erg goed bevallen en heeft geleid tot een plek binnen dit leuke en kundige team. Sinds juli 2019 ben ik hier dan ook met veel enthousiasme werkzaam.

Als fysiotherapeut vind ik het erg belangrijk om de patiënt centraal te stellen en vanuit de hulpvraag van een patiënt behandeldoelen te bereiken. Door de diversiteit aan klachten en type mensen is geen behandeling hetzelfde. Ik vind het belangrijk om mensen op hun gemak te stellen en aan te sluiten bij persoonlijke doelen en verwachtingen.

In mijn vrije tijd ben ik graag te vinden in de sportschool of op de squashbaan. Door mijn interesse voor sport heb ik tevens veel plezier in het begeleiden van de diverse sportgroepen. De afwisseling van de verschillende werkwijzen, zowel in de behandelkamer als in de beweegstudio, maakt het werk voor mij zeer interessant en uitdagend.

Graag zie ik u bij Fysiotherapie Beetsterzwaag om u te helpen om zo effectief en snel mogelijk uw doelen te bereiken."

Afspraak maken
jeroen

Jeroen Schadron

Afspraak maken

Wij staan garant voor:

© 2020 Fysiotherapie Beetsterzwaag

Website door: Proniek