Natuurlijk! Fysiotherapie Beetsterzwaag.

Afspraak maken? Bel gerust

0512 - 382 383 Maak afspraak

Over ons

Fysiotherapie Beetsterzwaag is een praktijk waar een zeer breed scala aan problemen van het bewegingsapparaat worden behandeld. Wij leveren preventieve en curatieve zorg, maatwerk is hierbij het speerpunt. Centraal staat onze persoonlijke begeleiding, wij verwachten hierbij een actieve rol van de patiënt.

Wij willen door kennis, samenwerking en doelgerichte behandelmethoden werken aan een onderscheidende kwaliteit van zorgverlening.

Meer informatie:

anneke

Anneke Bloemhoff

"Mijn naam is Anneke Bloemhoff. Ik ben in 1981 afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie in Leeuwarden en werk sinds 2002 met veel plezier in Beetsterzwaag als algemeen fysiotherapeut.

Ik behandel gemiddeld wat oudere patiënten zowel op de praktijk als aan huis. Verder geef ik ook hydrotherapie.

Ik heb altijd veel belangstelling gehad voor de psychische kant van klachten en heb daarom dit jaar een cursus hyperventilatie en een cursus Ademhaling-Bewustwording-Ontspanning gedaan om mensen met angst- en stressgerelateerde klachten beter te kunnen helpen. Dit kan individueel maar later misschien ook in kleine groepen."

Afspraak maken
joke

Joke Smids

Vanaf 2011 ben ik werkzaam in deze praktijk, ik werk hier met veel plezier. Het contact met de mensen en samenwerken met mijn collega’s geeft mij veel voldoening.

Sinds 2019 is mijn functie veranderd in praktijkmanager. Ik ben verantwoordelijk voor het maken van de afspraken het versturen van de nota’s en het contact met de zorgverzekeraars. Voor alle vragen kunt u bij mij terecht.

Afspraak maken
mattie

Mattie Jongsma

"Ik ben Mattie Jongsma, ik ben in 2009 afgestudeerd voor fysiotherapie in Enschede. Dat zelfde jaar ben ik ook hier in Beetsterzwaag komen werken.

Mijn affiniteit ligt voornamelijk bij sport gerelateerde klachten, ik wil graag dat mensen zo snel mogelijk weer herstellen. Verder geef ik pilateslessen, hydrotherapie ( lessen in warm water) en groepslessen fitness. Ook begeleid ik fysiotherapeuten in opleiding, om ons mooie vak in de vingers te krijgen.

Voor onder andere tapen van verschillende klachten kunt u bij mij terecht. Ook begeleid ik mensen met COPD om te trainen."

Mattie is tevens Longfysiotherapeut en COVID-therapeut en is aangesloten bij het landelijke netwerk Chronisch ZorgNet

Afspraak maken
esther

Esther Komrij

"Mijn naam is Esther Komrij en ik ben in juni 2018 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut in Groningen. Sinds april 2020 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Beetsterzwaag.

Het leukste aan ons vak vind ik het puzzelen en het zoeken naar passende oplossingen. Iedereen is anders en daar moet rekening mee worden gehouden.

Sinds oktober 2019 heb ik mij verdiept in Dry Needling en sindsdien behandel ik patiënten met deze behandeltechniek. Daarnaast heb ik een cursus gevolgd over slapeloosheid, waardoor ik patiënten kan helpen met hun eventuele slaapproblemen."

Afspraak maken
Wendel

Wendel Ytsma

“Ik ben Wendel Ytsma en woon in een klein dorpje vlakbij Heerenveen. Hier geniet ik samen met mijn man van mijn 2 kinderen van bijna 6 en 4 jaar.

Nadat ik in 2004 geslaagd ben als Bewegingswetenschapper, ben ik de studie fysiotherapie gaan doen. Bewegingswetenschappen was me té theoretisch, ik wilde graag met mensen werken. In 2007 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en daarna heb ik waarnemingen in verschillende praktijken en een verpleeghuis gedaan. Vanaf 2008 tot en met 2019 ben ik werkzaam geweest bij een kleine dorpspraktijk. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar een grote praktijk in Sneek/Bolsward/Joure. Hier heb ik een kleine 2 jaar gewerkt voordat ik besloot weer naar een kleinere praktijk te gaan. En dat is hier in Beetsterzwaag geworden waar ik sinds juni 2021 aan het werk ben.

In 2014 heb ik de Master Psychosomatische Fysiotherapie afgerond. Hierdoor kan ik mensen helpen die lichamelijke klachten hebben waarbij psychische factoren een grote rol spelen, zoals stress, depressie, hyperventilatie en angst. Ik volg cursussen om me als (psychosomatisch) fysiotherapeut verder te (blijven)ontwikkelen

Afspraak maken
jeroen

Jeroen Schadron

Afspraak maken

Wij staan garant voor:

© 2022 Fysiotherapie Beetsterzwaag

Website door: Proniek