Update: Maatregelen omtrent CoronavirusFysiotherapie Beetsterzwaag is vanwege de nieuwe maatregelen van het RIVM tot tenminste 6 april gesloten.

Mocht u in de tussentijd onze zorg op afstand nodig hebben, vragen hebben omtrent onze zorgverlening of op andere wijze behoefte hebben om contact te leggen, dan kunt u ons uiteraard gewoon bereiken.

Namens het hele team van Fysio Beetsterzwaag

0512 - 382 383

Bij Fysio Beetsterzwaag zijn we ons bewust van de ernst en impact van het Coronavirus. We hebben hiervoor een protocol opgesteld voor al onze vestigingen, met daarin beschreven welke voorzorgsmaatregelen wij de aankomende tijd nemen. Punten als hygiëne, veilige werkplek en klantcontact hebben we hierin meegenomen. Voor onze uitvoer omtrent een Preventief Medisch Onderzoek en Health Check hebben we onze therapeuten strikte regels gegeven en schrappen we een aantal testonderdelen uit voorzorg. Mocht u vragen hebben met betrekking tot deze maatregelen dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Natuurlijk! Fysiotherapie Beetsterzwaag.

Afspraak maken? Bel gerust

0512 - 382 383 Maak afspraak

Over ons

Fysiotherapie Beetsterzwaag is een praktijk waar een zeer breed scala aan problemen van het bewegingsapparaat worden behandeld. Wij leveren preventieve en curatieve zorg, maatwerk is hierbij het speerpunt. Centraal staat onze persoonlijke begeleiding, wij verwachten hierbij een actieve rol van de patiënt.

Wij willen door kennis, samenwerking en doelgerichte behandelmethoden werken aan een onderscheidende kwaliteit van zorgverlening.

Meer informatie:

Huisregels

Huisregels

Om ervoor te zorgen dat iedereen het naar haar/zijn zin heeft, hanteren wij de volgende huisregels:

Sportkleding en schoenen

  • De deelnemer is verplicht om zaalschoenen te gebruiken waarmee niet op straat is gelopen.
  • Het dragen van passende sportkleding, minimaal T-shirt met korte mouw, denk hierbij ook aan uw persoonlijke hygiëne, is verplicht.
  • Handdoek is verplicht.

Fitnessruimte

  • Alleen bidons en afsluitbare flessen in de sport zaal.
  • Etenswaren en roken zijn niet toegestaan in de trainingsruimte.
  • Het is pas toegestaan apparaten en gewichten te gebruiken nadat u instructie hebt gehad van een instructeur, zodat u veilig kunt trainen.
  • Na gebruik van een apparaat dient u het te reinigen met uw handdoek of met het daarvoor bestemde reinigingsmiddel.
  • Losse onderdelen (gewichten, dumbels etc.) legt u na gebruik terug op hun plaats.

Groepslessen

  • Zorg ervoor dat u 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent, om medesporters niet te laten wachten.
Afspraak maken

Wij staan garant voor:

© 2020 Fysiotherapie Beetsterzwaag

Website door: Proniek