Natuurlijk! Fysiotherapie Beetsterzwaag.

Afspraak maken? Bel gerust

0512 - 382 383 Maak afspraak

Fysiotherapie

Binnen onze praktijk bieden wij de mogelijkheid om vanuit een aantal verschillende invalshoeken te werken aan een oplossing. Juist vanwege het unieke karakter van ieder mens en iedere klacht biedt hiernaast genoemde mogelijkheden betreffende een doelgerichte en effectieve aanpak.

Onze medewerkers zijn deskundig en door ieders specialisaties, kunnen wij instaan voor kwaliteit en doelmatigheid.

Onze behandelingen:

Long Fysiotherapie

Slaapstoornissen

Volgens het CBS heeft 10% van de Nederlandse bevolking een langere periode last van slapeloosheid. Een ander woord voor slapeloosheid is insomnie. Dit is een slaapstoornis waarbij men moeite heeft met in- of doorslapen of vroeg wakker worden. Dit kan uiteindelijk zo vervelend worden, waardoor het hinderlijk wordt in het dagelijks leven. Men kan zich overdag vermoeid voelen of depressieve gevoelens ontwikkelen. De oorzaak van de insomnie kan per persoon verschillen. Zo kan het ontstaan door bijvoorbeeld een bepaalde leefstijl, slaapgewoonte of door stress.

Wat is er aan te doen?

Met behulp van uw fysiotherapeut kunt u uw slaap op verschillende punten analyseren en eventueel aanpassen. Dit gaat aan de hand van praktische tips, coaching en begeleiding. Er wordt dan op verschillende aspecten ingespeeld. Hierbij kunt u denken aan cognitie, gedrag, biologie, stress en omgeving.

Het doel van de behandeling is dat uw energieniveau, stemming en concentratie weer omhoog gaat en u het slapen niet meer als een belemmering ziet.

Afspraak maken

Wij staan garant voor:

© 2022 Fysiotherapie Beetsterzwaag

Website door: Proniek