Natuurlijk! Fysiotherapie Beetsterzwaag.

Afspraak maken? Bel gerust

0512 - 382 383 Maak afspraak

Fysiotherapie

Binnen onze praktijk bieden wij de mogelijkheid om vanuit een aantal verschillende invalshoeken te werken aan een oplossing. Juist vanwege het unieke karakter van ieder mens en iedere klacht biedt hiernaast genoemde mogelijkheden betreffende een doelgerichte en effectieve aanpak.

Onze medewerkers zijn deskundig en door ieders specialisaties, kunnen wij instaan voor kwaliteit en doelmatigheid.

Onze behandelingen:

Algemene Fysiotherapie

Medical Taping

Een afname van pijn en sneller herstel dankzij MTC

Eind 1998 introduceerde de firma Fysio Tape een Japanse tapemethode in Europa. Deze methode van tapen wordt toegepast door artsen, fysiotherapeuten en oedeemtherapeuten. Deze techniek wordt veel toegepast in ziekenhuizen en praktijken, maar ook de sportwereld heeft de enorme voordelen ontdekt die deze methode heeft bij het behandelen en voorkomen van blessures.

Hoe werkt de tape?

De elastische tape zorgt ervoor dat de opperhuid wordt opgetild, waardoor het volume van de tweede huidlaag met daarin de haarvaten, groter wordt. Hierdoor ontstaat een betere doorbloeding, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en voedingsstoffen sneller worden aangevoerd. Bovendien wordt door de liftende werking van de tape de druk op de zenuwen minder waardoor de pijn zal verminderen of zelfs zal verdwijnen. Door het continu stimuleren van het natuurlijk genezingsproces van het lichaam zelf, in combinatie met het meerdere dagen kunnen dragen van de tape, zorgt de tape voor een unieke “24-uurs per dag “behandeling.

Bij welke klachten past u het MTC toe?

De methode biedt verlichting bij spier- en gewrichtsklachten, lymfoedeem en instabiliteitsklachten. De tape wordt als het ware als “een tweede huid “ aangebracht.

Denk bij behandeling ook aan bekkenklachten tijdens de zwangerschap, hoofdpijn, spierscheur, Zwelling na verstuiking etc.

Afspraak maken

Wij staan garant voor:

© 2023 Fysiotherapie Beetsterzwaag

Website door: Proniek