Natuurlijk! Fysiotherapie Beetsterzwaag.

Afspraak maken? Bel gerust

0512 - 382 383 Maak afspraak

Sportgroepen

Fysiotherapie Beetsterzwaag beschikt naast de fysiotherpie praktijk ook over een aantal sportgroepen. In deze sportgroepen wordt een gevarieerd programma voor beweging aangeboden.

Onze sportgroepen:

Zwangerfit

Zwangerfit

De cursus ZwangerFit® is een eigentijdse cursus voor vrouwen die zwanger of net bevallen zijn. Tijdens de lessen geeft een speciaal opgeleide fysiotherapeut training zodat de conditie behouden blijft waardoor klachten en fysieke ongemakken kunnen worden voorkomen.Zowel de zwangere als de pas bevallen vrouw kan deelnemen aan de cursus. Vanaf de 16de week van de zwangerschap tot aan de bevalling kan iedere vrouw meedoen aan de cursus. Voordeel hiervan is dat de fitheid, conditie en spierkracht op niveau blijft. Bovendien wordt er al vroeg in de zwangerschapsperiode preventief getraind met speciale aandacht voor rug-, buik- en bekkenbodemspieren. Ook na de bevalling ben je weer welkom om te trainen.

Voordat je kan deelnemen vindt er eerst een intake plaats en een proefles volgen is mogelijk.

De cursus bestaat uit 1 keer in de week een actieve les ondersteund met muziek. De les duurt een uur en er wordt afwisselend gebruik gemaakt van aerobics, fitnessapparatuur, ballen etc. De aandacht tijdens deze lessen ligt vooral op conditie, spierversterking, coördinatie en stabilisatie. De actieve lessen worden aangevuld met 1 keer in de maand een theorieles. Tijdens deze coaching komen alle onderwerpen aan bod die betrekking hebben op de zwangerschap, baring en de periode na de bevalling. Om te voorkomen dat je indut tijdens de theorielessen wordt de nieuwe kennis meteen in de praktijk gebracht. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de praktijk.

De ZwangerFit®docente is: Femke Huitema- Zijlstra

Sommige verzekeraars vergoeden ZwangerFit® Dit kunt u het beste bij uw eigen verzekeraar navragen.

Afspraak maken

Wij staan garant voor:

© 2022 Fysiotherapie Beetsterzwaag

Website door: Proniek