Natuurlijk! Fysiotherapie Beetsterzwaag.

Afspraak maken? Bel gerust

0512 - 382 383 Maak afspraak

Sportgroepen

Fysiotherapie Beetsterzwaag beschikt naast de fysiotherpie praktijk ook over een aantal sportgroepen. In deze sportgroepen wordt een gevarieerd programma voor beweging aangeboden.

Onze sportgroepen:

Pilates

Pilates

Pilates, is een training voor het hele lichaam of zoals dat mooi heet: voor Body & Mind. Geen futuristische computer gestuurde fitnessapparatuur maar gewoon oefeningen op een matje. Deze trainingsmethode uit het begin van de vorige eeuw is de afgelopen 10 jaar in de VS uitgegroeid tot een enorme hype. Inmiddels trainen in Nederland, ook al veel vrouwen en mannen met deze methode.

De vraag rijst natuurlijk meteen: wat heeft deze trainingsmethode het fitnesscentrum te bieden. Is het niet al weer dezelfde oefeningen in een nieuw jasje? Het antwoord is nee.

Je zult zien en ervaren dat Pilates een nieuwe trainingsvorm is. Het is als het ware “ Back to Basic “. Terug naar alle natuurlijke bewegingsvormen, terug naar de natuurlijke spierketens. De kracht zit vooral in de eenvoud en combinaties van de bewegingen.

Zowel kracht, lenigheid als stabiliteit komen aan bod. Pilates is, zoals de grondlegger het noemde: De kunst van de spierbeheersing'.

Lessen

Maandag:9:30 - 10:30
Maandag:19:30 - 20:30
Donderdag:8:30 - 9:30
Vrijdag:9:30 - 10:30

Afspraak maken

Wij staan garant voor:

© 2022 Fysiotherapie Beetsterzwaag

Website door: Proniek