We zijn weer geopend!

1 mei 2020

Wilt u graag een afspraak maken dan kunt u op werkdagen telefonisch contact opnemen van 08.00 – 17.00 uur. Of stuur een mail naar info@fysiobeetsterzwaag.nl

Hygiëne protocol covid19

1. Volg de algemene richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het minimaliseren van de verspreiding van de infectie .Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°). Dit geldt ook voor uw huis genoten.

2. Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand, ook in de wachtruimte. Kom alleen op uw afspraak .

3. Aankomst op onze locaties vindt niet eerder plaats dan de afgesproken starttijd en cliënten dienen na afloop direct te vertrekken bij onze locaties.

4. Bij binnenkomst in de Praktijk bent u verplicht uw handen te ontsmetten, op alle locaties staan op strategische posities desinfecterende gel.

5. Na het ontsmetten van uw handen is het gebruik van uw telefoon in het gebouw niet meer toegestaan.

6. Cliënten zijn verplicht een eigen schone grote handdoek mee te nemen.

7. Neem alle meegebrachte zaken (flesjes, etc.) weer mee naar huis.

8. Beperk de tijd in de oefenzaal en doe alleen de noodzakelijke oefeningen. Voorkom onnodig lange aanwezigheid. Doe de warming-up efficiënt. Kom desnoods op de fiets of wandelend naar de praktijk.

9. Gebrujk van kleedkamers is niet toegestaan. Kom eventueel in sportkleding naar de Praktijk.

10. De toiletvoorzieningen zijn beperkt open. Wij raden u aan voor uw bezoek aan ons thuis naar het toilet te gaan. Maakt u toch gebruik van onze toiletvoorzieningen dan bent u verplicht het toilet te reinigen met door ons beschikbaar gestelde schoonmaak middelen.

Natuurlijk! Fysiotherapie Beetsterzwaag.

Afspraak maken? Bel gerust

0512 - 382 383 Maak afspraak

Fysiotherapie

Binnen onze praktijk bieden wij de mogelijkheid om vanuit een aantal verschillende invalshoeken te werken aan een oplossing. Juist vanwege het unieke karakter van ieder mens en iedere klacht biedt hiernaast genoemde mogelijkheden betreffende een doelgerichte en effectieve aanpak.

Onze medewerkers zijn deskundig en door ieders specialisaties, kunnen wij instaan voor kwaliteit en doelmatigheid.

Onze behandelingen:

Algemene Fysiotherapie

Kaak, Hals Fysiotherapie

Temporomandibulaire disfunctie is een verzamelnaam voor stoornissen van het kauwstelsel. Het kauwstelsel bestaat onder andere uit kauwspieren, het kaakgewricht en het gebit. Deze stoornissen kunnen pijn veroorzaken in en rond het kaakgewricht en kunnen hoofdpijn en uitstralende pijn in en rond het oor geven.

Daarnaast kan er een knappend geluid in het kaakgewricht optreden. Soms met als gevolg dat de mond niet ver genoeg open gaat of niet goed gesloten kan worden. Factoren die bijdragen aan het ontstaan van kaakklachten zijn overmatig, of verkeerd gebruik van de kaken. Ook kan stress een rol spelen. Denk maar aan doorbijten of je verbijten in moeilijke situaties.

Het kaakgewricht wordt omgeven door kapsel en banden en meerdere spieren die de kaak laten bewegen. Als er iets mis is met een onderdeel van het kauwstelsel kan dit klachten veroorzaken, zelfs hoofdpijn, oorpijn, nekpijn en kiespijn.

Wat is er aan te doen?

  • adviezen voor een juist gebruik van het kauwstelsel;
  • het afleren van bepaalde gewoontes die leiden tot overbelasting;
  • aanleren van massage ter ontspanning van de kauwspieren;
  • oefeningen ter verbetering van de functie van het kauwstelsel;
  • ontspanningsoefeningen.

Van belang is een goed contact tussen de verwijzer; huisarts, tandarts en/of kaakspecialist, om een zo adequaat mogelijke behandeling te kunnen geven.

Afspraak maken

Wij staan garant voor:

© 2020 Fysiotherapie Beetsterzwaag

Website door: Proniek