We zijn weer geopend!

1 mei 2020

Wilt u graag een afspraak maken dan kunt u op werkdagen telefonisch contact opnemen van 08.00 – 17.00 uur. Of stuur een mail naar info@fysiobeetsterzwaag.nl

Hygiëne protocol covid19

1. Volg de algemene richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het minimaliseren van de verspreiding van de infectie .Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°). Dit geldt ook voor uw huis genoten.

2. Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand, ook in de wachtruimte. Kom alleen op uw afspraak .

3. Aankomst op onze locaties vindt niet eerder plaats dan de afgesproken starttijd en cliënten dienen na afloop direct te vertrekken bij onze locaties.

4. Bij binnenkomst in de Praktijk bent u verplicht uw handen te ontsmetten, op alle locaties staan op strategische posities desinfecterende gel.

5. Na het ontsmetten van uw handen is het gebruik van uw telefoon in het gebouw niet meer toegestaan.

6. Cliënten zijn verplicht een eigen schone grote handdoek mee te nemen.

7. Neem alle meegebrachte zaken (flesjes, etc.) weer mee naar huis.

8. Beperk de tijd in de oefenzaal en doe alleen de noodzakelijke oefeningen. Voorkom onnodig lange aanwezigheid. Doe de warming-up efficiënt. Kom desnoods op de fiets of wandelend naar de praktijk.

9. Gebrujk van kleedkamers is niet toegestaan. Kom eventueel in sportkleding naar de Praktijk.

10. De toiletvoorzieningen zijn beperkt open. Wij raden u aan voor uw bezoek aan ons thuis naar het toilet te gaan. Maakt u toch gebruik van onze toiletvoorzieningen dan bent u verplicht het toilet te reinigen met door ons beschikbaar gestelde schoonmaak middelen.

Natuurlijk! Fysiotherapie Beetsterzwaag.

Afspraak maken? Bel gerust

0512 - 382 383 Maak afspraak

Fysiotherapie

Binnen onze praktijk bieden wij de mogelijkheid om vanuit een aantal verschillende invalshoeken te werken aan een oplossing. Juist vanwege het unieke karakter van ieder mens en iedere klacht biedt hiernaast genoemde mogelijkheden betreffende een doelgerichte en effectieve aanpak.

Onze medewerkers zijn deskundig en door ieders specialisaties, kunnen wij instaan voor kwaliteit en doelmatigheid.

Onze behandelingen:

Algemene Fysiotherapie

Dry Needling Therapie

Nieuw in onze praktijk is de mogelijkheid om behandeld te worden met Dry Needling. Met deze techniek prik je met een zeer dunne naald in myofasciale triggerpoints. Deze triggerpoints ontstaan door een disbalans in het lichaam.

Een triggerpoint is een zeer pijnlijke plek in een dwarsgestreepte spier. In de spier is een strakke streng waarneembaar, waarin een plaatselijke verdikking zit, ongeveer ter grootte van een tarwekorrel. Deze plek is pijnlijk bij druk en kan, een voor iedere spier specifiek omschreven, uitstralingspijn doen ontstaan.

Een myofasciaal triggerpoint veroorzaakt een veranderde spierfunctie (spierkrachtafname, spierverkorting etc.) en vegetatieve reacties zoals toename van zweten, rillerig zijn, duizelig/licht in het hoofd, wazig zien en/of koude handen, kiespijn en pijnlijke oog- en oorsymptomen.

Een triggerpoint kan ontstaan door een acute verkeerde beweging of ongeluk, maar ook door chronische overbelasting. Meestal is er een combinatie van factoren. Stress, slechte voeding en vermoeidheid hebben invloed op het ontstaan van triggerpoints.

Bij dry needling wordt gebruik gemaakt van acupunctuurnaalden, echter Dry Needling is geen acupunctuur. Dry Needling is volgens de wet BIG art.36 geen voorbehouden behandeling. Het is in Nederland voor fysiotherapeuten toegestaan deze vorm van behandeling toe te passen, mits je een relevante vervolgopleiding hebt gevolgd.

Afspraak maken

Wij staan garant voor:

© 2020 Fysiotherapie Beetsterzwaag

Website door: Proniek