Update: Maatregelen omtrent CoronavirusFysiotherapie Beetsterzwaag is vanwege de nieuwe maatregelen van het RIVM tot tenminste 6 april gesloten.

Mocht u in de tussentijd onze zorg op afstand nodig hebben, vragen hebben omtrent onze zorgverlening of op andere wijze behoefte hebben om contact te leggen, dan kunt u ons uiteraard gewoon bereiken.

Namens het hele team van Fysio Beetsterzwaag

0512 - 382 383

Bij Fysio Beetsterzwaag zijn we ons bewust van de ernst en impact van het Coronavirus. We hebben hiervoor een protocol opgesteld voor al onze vestigingen, met daarin beschreven welke voorzorgsmaatregelen wij de aankomende tijd nemen. Punten als hygiëne, veilige werkplek en klantcontact hebben we hierin meegenomen. Voor onze uitvoer omtrent een Preventief Medisch Onderzoek en Health Check hebben we onze therapeuten strikte regels gegeven en schrappen we een aantal testonderdelen uit voorzorg. Mocht u vragen hebben met betrekking tot deze maatregelen dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Natuurlijk! Fysiotherapie Beetsterzwaag.

Afspraak maken? Bel gerust

0512 - 382 383 Maak afspraak

Over ons

Fysiotherapie Beetsterzwaag is een praktijk waar een zeer breed scala aan problemen van het bewegingsapparaat worden behandeld. Wij leveren preventieve en curatieve zorg, maatwerk is hierbij het speerpunt. Centraal staat onze persoonlijke begeleiding, wij verwachten hierbij een actieve rol van de patiënt.

Wij willen door kennis, samenwerking en doelgerichte behandelmethoden werken aan een onderscheidende kwaliteit van zorgverlening.

Meer informatie:

Tarieven Beweegstudio

Tarieven Beweegstudio

Maandabonnement Pilates/Be-Fit1 maal per week€ 30,-
Maandabonnement Fitness1 maal per week€ 37,50
Maandabonnement Fitness2 maal per week€ 58,-
Kwartaalabonnement Fitness1 maal per week€ 108,-
Kwartaalabonnement Fitness2 maal per week€ 170,-
Combi-maandabonnementPilates + Be-Fit€ 49,50
Combi-maandabonnementFitness + Pilates€ 58,-
Combi-maandabonnementFitness + Hydro€ 52,-
Hydro per kwartaal€ 96,-
Fitness per keer€ 10,-
StoelfitnessPer 10 maal€ 50,-

Afspraak maken

Wij staan garant voor:

© 2020 Fysiotherapie Beetsterzwaag

Website door: Proniek